Kupiec

Kupiec

Kupiec puffasztott rizs és Fitos

2022. január 19. - Másik Zoltán

A Kupiec egy prémium minőségű lengyel reform élelmiszer gyártó. Egy családi cég, mely 1987-es alapítása óta kinőtte magát az egyik legnagyobb európai egészséges élelmiszer-gyártókká. A Kupiec szerint az egészséges életöröm fenntartása egy napi szinten felmerülő döntés. Céluk az egészséges, életminőséget javító, jólétet generáló élelmiszerek előállítása. Termékei szorosan kapcsolódnak a funkcionális étkezéshez, továbbá a édes nyalánkságokat kínál puffasztott gabona alappal, melynek a valódi belga csokoládés bevonat miatt lehetetlen ellenállni!

A barna rizsből készült finom és könnyű puffasztott rizs hosszabb ideig tudja garantálni a rizsben rejlő tápanyagtartalmat, mint a köztudatban jobban ismert fehér fajtája. A Kupiec termékek bizonyos fajtái a barna rizs helyett minőségi, közvetlenül gazdaságokból származó kukoricát is használ. A gyár nagyon magas minőségi standard-et tart fenn, melyekről tanúskodik az IFS élelmiszer standard tanúsítvány, mely egy élelmiszerbiztonsági követelmény rendszer, továbbá a BRC globális élelmiszerbiztonsági szabvány egyaránt. A Kupiec csak UTZ szertifikált csokoládéval dolgozik, melyek rendelkeznek FAIRTRADE tanúsítvánnyal, ezek mellett pedig COCOA HORIZONS fenntarthatósági program tagjai is egyben.

A Kupiec puffasztott gabonái glutén-, búza-, koleszterin- és laktózmentes, kóser termékek. Fogyaszthatják gluténérzékenyek, fogyni vágyók, cukorbetegek, vegetáriánusok, vegánok vagy bárki, aki előnyben részesíti a tudatos táplálkozást. Magas vitamin (A vitamin, E vitamin, D vitamin, B vitaminok) és ásványi anyag (magnézium, vas, kálcium, kálium) tartalma hozzájárul a szükséges napi vitamin- és ásványianyag-szükséglet kielégítéséhez. A Kupiec termékcsalád kiváló azok számára, akiknek fontos az egészséges és tudatos táplálkozás.


 

 

30 év piaci tapasztalattal, több, mint 200 egészséges, tudatos termékekkel, több, mint 500 munkavállaló dolgozik azon minden egyes nap, hogy az étkezés a mennyiség helyett a minőség irányában tudjon eltolódni több, mint 18 export Partner országban jelenleg, így Magyarországon is a PlanetLine jóvoltából.  

süti beállítások módosítása